Forside Værdigrundlag Linjer & Fag Ledelse Stedet

Lejre Højskole

Natur  Kultur  FællesskabAdresse

Lejre Højskole

Bjergskovvej 2

4060 Kirke Såby

CVR. Nr: 41714859

Kom i kontakt

M: 5140 1525

E: Kontakt@lejrehojskole.dk
Sociale medier

Følg hos på facebook

Skolekredsen                                              Se højskolens vedtægter her.


Lejre Højskole er en uafhængig selvejende institution stiftet af en skolekreds. Skolekredsen vælger en bestyrelse, som varetager den formelle rolle som ejer af højskolen. Bestyrelsen ansætter en forstander, som står for den daglige ledelse med bestyrelsen som arbejdsgiver.

Medlemmer af skolekredsen og bestyrelsen hæfter ikke personligt for højskolens gældsforpligtelser og aftaler.

Generalforsamling: Skolekredsens medlemmer har krav på at få indsigt i højskolens økonomi på den årlige generalforsamling. Her bliver der fremlagt et regnskab, som skal være revideret af en ekstern revisor. På generalforsamlingen får skolekredsen også indblik i kommende planer for udbud af linjer og kurser. Første årsregnskab fremlægges på generalforsamling til april 2022.

Skolekredsen mens vi bygger en højskole: Skolekredsen er et fællesskab for voksne, som gerne vil være med til at rejse en lokal kulturinstitution i Lejre og et nyt højskoletilbud til hele landet.


Som medlem af skolekredsen kan du i forhold til din egen vurdering af tid og energi bidrage til:

Information, foredrag, årsmøde

Som medlem af skolekredsen får du information om højskole-projektets fremdrift, og skolekredsen bliver indbudt 1-2 gange om året til særlige foredrag. Når højskolen åbner for elever, vil der blive afholdt et årsmøde en lørdag i slutningen af september måned.


Vil du være med?

Det koster 200 i kontingent om året at være medlem af skolekredsen. Send en mail med din motivation for at blive medlem af skolekredsen til bestyrelsesformand Lotte Eghøj.